fbpx
Тел. за професионално почистване Русе: 0887699600

Почистване на санитарни помещения

Почистването на Вашата баня и тоалетна, както и дезинфекцирането им са едно от важните неща за добрата хигиена в дома или офиса. Там повърхностите имат пряк контакт с вашата кожа и много лесно могат да се прехвърлят бактерии или вируси, което да доведе до неприятни здравословни проблеми с Вас или Вашето семейството. С нашите професионални услуги в почистването на санитарни помещения Ние Ви предлагаме почистване на :

·         стените в банята и тоалетната

·         ваната в банята

·         пода в санитарното помещение

·         моноблок системата в санитарното помещение

·         мивка , батерия и кранове за вода в банята и тоалетната

·         душ кабина и шкафче в банята

 С професионалните препарати за почистване, които използваме напълно се премахва натрупания котлен камък и мръсотия натрупани с течение на времето. Специално внимание обръщаме и на много замърсените зони със силно натрупване на котлен камък.

 

Почистването на санитарното помещение в офиса е неприятен, но важен ангажимент за комфорта и добрата атмосфера на работното място. Редувате се, но не винаги почистването е с искания резултат за свежест, чистота и комфорт на работното място. В повечето случаи това води до напрежение и конфликти в екипите. Ние Ви предлагаме да избегнете всичките неприятности с почистването на санитарните помещения , като се доверите на нашите експерти в почистването на санитарни помещения в офиси и офис сгради. Възползвайте се и от нашите професионални услуги за Основни и Абонаментни почиствания .